2 mån som Fru.

Alla pratar om hur många 10-tal år.. Jag själv har idag varit gift i två månader, något som är stort för mig. (såklart eftersom det är första och enda gången jag kommer gifta mig.)
Det känns tungt att behöva vara ifrån varandra.. Jag kollar igenom alla bröllops bilder och saknar min bästa vän mer än någonsin. Jag åker ner tidigare än tänkt.. Så är det bara, jag behöver vara med min man.

Ryan, jag älskar dig mer och mer för varje dag.



Love M.

Utmattning

Efter nästan en veckas sjukskrivning var det idag första dagen på jobbet. Jag blev trött, men jag trivs så bra!
Har varit helt utmattad efter en hektisk sommar. Min kropp säger, eller mer skriker NEJ. Jag har sovit sedan i fredags, ändå känns det som om jag sprungit ett Göteborgsvarv. Jag måste hitta en bra balans, inse att kroppen orkar inte så mycket jag vill. Vila vila vila. Det som är mest frustrerande är att jag inte kan träna... Det som alltid hjälper! Min kropp orkar inte, mitt huvud klarar absolut ingen press. (jag är ganska bra annars på att pusha mig själv, speciellt när det gäller träningen.) Rådet jag nu fått är stillsamma promenader och njuta av naturen.

Over and out
love maja

Wedding photos

Utmattad.

Amen

His mercy is new every morning.

Han bevisar om och om igen att han har omsorg om oss. Han välsignar oss med precis så mycket vi behöver, han har ganska bra koll han där uppe. Tacksam är jag för det!! Jag hade inte varit lika lugn om jag haft allt i mina egna händer.

Thank you God for always providing!

Love

The African dream

God knows.

Pyssel!

Efter-bröllops-pyssel!
Börjat göra ett bröllopsalbum.
Även fått hem alla 100 tack kort som jag beställt!! :) Tar en del tid, men det är kul. När jag väl sätter igång så är jag ganska pysslig!

Love

Resident Permit

Alla papper är ifyllda, avgiften är betald.
Nu är det bara att vänta...
 
Vi ber och håller tummarna!
(max 3 mån ska det ta!!!)
 
Love

Oh what a happy day.

 

Hair dounut!

Cykling till jobbet!

18 km en väg.. Dit tog det 1h 14 min.
Hem vägen gick fort, (53min!) och jag var helt slut när jag kom hem!!!

Love

Alla nya intryck gör mig matt.

Första dagen på nya jobbet är avklarad... Jag är också helt slut!! Jag får ge det några dagar, så jag lär känna elever och personal. Behöver även vänja mig vid att gå upp på morgonen. Ikväll blir en tidig kväll!

Love

Lovely summer nights.

 
 
 

Värdefulla samtal.

Det är inget annat som gör mig så inspirerad och full med kraft som värdefulla samtal.
Samtal om det mest värdefulla, tron. Att få dela tron, dela samtal och få se hur vi växer i tro.
Jag är ibland lite ledsen över att ingen av mina närmsta vänner bor nära, när jag är hemma i Sverige vill jag ha mycket kvalité, speciellt nu när min man har åkt tillbaka till SA. Därför är jag extra tacksam för gårdagskvällen med Sofia. Men även att få dela nya tankesätt och ställningstaganden som jag mött i Sydafrika. Det är så härligt med människor som är öppna, även om man inte alltid tycker samma så kan man ha en bra diskussion.
 
I allt detta blev det även mycket skratt åt gamla minnen, då Sofia hittat sina gamla dagböcker..
Tänk vad jobbigt det var att vara tonåring! Jag konstaterar igen, jag är så glad att det är förbi. Allt kretsade kring killar.. Det är kul att se hur långt båda har kommit sedan högstadiet!
 
Tack för en fin kväll!
 
Love

Jag har klippt lugg!

Best from our honeymoon.

Vi hade en fantiskt vecka vid Victoria fallen i Zombabwe och Zambia.
Inga mobiler, mycket sömn, fin lodge och bara få vara med varandra.
Såklart också vacker miljö, vilket vattenfall!
 
Love
 
 
 
 

'
 
 
 
 
 
 
 

.

Värdefull bön.

 
"Lord, give Ryan and Maja
your strength and joy and peace in this time,
in Jesus name"
 
Amen.
 
 
 
Tacksam för värdefulla vänner, som tänker på oss och ber för oss.
Love Maja

"If you wish to be loved, show more of your faults than your virtues."

Det var varit en hektisk vår och sommar, minst sagt. Det har varit den lyckligaste sommaren då jag gift mig med min bästa vän. Men två bröllop är ingen stressfri historia. Det har varit mycket stress och sömnlösa nätter. Denna stress har påverkat mig mer trodde, den har lämnat en mental trötthet som jag aldrig tidigare upplevt. Jag känner inte igen min kropp, jag är helt slut, och det är ingen trötthet som jag vanligvis skulle träna bort, det är en mental trötthet som bara kan vilas bättre. Det känns läskigt att kroppen blir så påverkad, alla muskler gör ont, huvudvärk som inte går över, och tårar som kommer för ingenting.
I all denna trötthet känner jag mig mer sorgsen över att idag ha lämnat min man på flygplatsen. Vi har sagt hejdå många gånger innan, men denna gången var annorlunda, vi är nu ett. Jag kommer sakna honom, något förfärligt.
 
Jag längtar efter rutin, längtar efter jobb. Jag ser fram emot måndag då jag börjar jobba. Men tills dess, så ska jag bara vila, kroppen men även huvudet. Jag tror jag behöver mycket "me time", för det var länge sedan sist. Tid för att bara vara, med mig själv, inga måsten. Sen även lite tårar över att jag redan saknar min man, men jag tror på tårar, tror att tårar är bra, läkande. Inte jämt, men stunder då och då.
 
"I am his favorit one"
 
 
 
Love Maja
 

Bästa bröllopsbilden?

Forever

 

"Forever God is faithful,
 
forever God is strong.


 Forever God is with us,

 
forever, forever."

 His love endures forever.

Fina tjejer.

Tack för att ni finns i mitt liv. <3

Du gör allt bättre.

Jag är inte så dålig som jag trodde.

Jag har så mycket tankar, som jag vill försöka få ner i text...
 
När jag var yngre, så var det så många jag såg upp till, människor som jag tyckte hade något extra. Jag såg ner på mig själv och tyckte inte jag var hälften så bra som 'dem'. Det är en stress i sig att alltid ha känslan av att man måste sträva efter mer, bättre, dyrare, häftigare saker. Att man inte duger som man är.
Vissa dagar känner jag fortarande såhär, men så inser jag, att jag är lyckligt lottad. Jag är gift med en man som får mig att känna att jag duger som jag är. (Mannen gillar inte ens mig i smink?!)
När jag möter de människor idag, de som jag för några år sedan såg upp till inser jag även att flera är kvar på samma plats i livet. Jag har nog inte hunnit med själv i allt som hänt mig de senaste åren, för jag tror mitt liv började på riktigt efter gymnasiet, och det är inte jätte länge sedan. Allt som jag sett som mina svagheter använder Gud nu till min och andras fördelar. Jag är inte så dålig som andra har fått mig att känna mig genom åren.
Jag är trött på att försöka passa in, och vad ska vi passa in i egentligen? Jag är trött på ett sämhälle som handlar om att göra rätt och vara på rätt. Du duger som du är, jag duger som jag är.  
 
Något annat jag inser mer och mer, att när människor väljer bort en vänskap eller gör annat som sårar, så är det inte jag som ska vara ledsen, (även om jag såklart blir det) utan det är dem som förlorar på det. Jag vill sluta fokusera på det som sårar, och på det som gör ont. Jag är här, jag är jag och vill människor vara min vän så är jag mer än gärna deras vän tillbaka. Vi alla har brister och ingen är perfekt, men slipar vi länge nog så kommer allas guldsten fram.
 
Love
 

Det gör ont i hjärtat.

Det gör ont att se människor nära hjärtat blir gamla. Det är svårt att förstår att det tar slut, att människor inte finns hos oss föralltid. Jag minns dagarna som barn, och skulle vilja ha alla de människor runt mig nu som jag hade då.
Igår var vi på sjukhuset och hälsade på älskade morfarn, det blir mycket skratt i allt det tunga. Mig brydde han sig inte så mycket om, det enda han sa "-RYAAN!!". Mycket är förvirrat, men jag glädjer mig åt det som finns djup där inne, spontana saker från hjärtat som han kan uttrycka. Jag har aldrig långt till tårar, men inte heller jätte långt till skratt. Vi försöker oss att inte oroa oss för morgondagen, för va dag har nog av sin egen plåga.
Vi ber om Gud's frid och kärlek.
 
 
Love
Maja
 
 
RSS 2.0