Vi njuter!!

Av dagar i Muizenberg med surf och sol och slutligen en massa blast ar vi tillbaka i stan, kapstaden. Bor aterigen i Green point pa ett suverant stalle!!

Ville bara skriva att vi har det bra och att vi njuter. Ocksa att vi borjar anta en alltmer brunare nyans! Yes! Pa torsdag satter jag fotterna pa svensk mark igen, ses da vanner!!

Love M.


Bild fran Cape Point for ett tag sedan!!

Kapstaden!

 "Only one word comes to mind,
there's only one word to describe,
holy, holy, is the lord God almigthy."

Vi har det bra! Himlen ar bla och solen lyser klar, vattnet ar kallt och huden borjar fa en brun nyans! Vi gillar livet i Kapstaden! Vi har nastan tva veckor kvar, och fortfarande mycket att se fram emot! Ett livstecken fran mig! Saknar er dar hemma, men an kommer jag inte hem! 6e maj ar dagen, men tills dess ska jag njuta varje sekund av vackra Sydafrika!

Ta hand om er och tack for allt stod an en gang!
Love M.

Blandade bilder fran resan



Urdrag ur dagbok

Urdag drag dagbok, 13 april, tisdag, Krugerparken.

...Nar vi kort en bit ser vi manga bilar sta stilla, nar vi kommer fram ser vi lejon!! En lejonhona nagra meter fran bilen. Senare ser vi ocksa en hane, och flera honor med ungar. Satt lange och tittade...

... Kom till ett vattenhal och sag massor av elefanter, de kom fran alla hall. Raknade till 50 stycken. Wow. Satt lange och tittade! ...

Bilder.

Urdag ur dagbok

Urdrag ur dagbok, 9 april fredag Beline, Mozambique. 

... Sol, sol , sol. Dags for batturen da jag madde battre. Betalade R50 pp. En liten gummibat tog us ut till havet over lagunen. En laaang vit orord strand,. Stora vagor och stark sol. Det ar detta Mozambique vi vill ha! 

(bilder fran detta!) 

 

Bilder

Kapstaden!!

Vilket flyt vi har! Kapstaden har ar vi nu! Allt gick jatte bra med flyg, andra biljett, fixa boende och ta oss in till kapstaden, allt gick pa en timme. Har nu varit och atit en mycket sen lunch eller tidig supper, Italiensk mat. Solen skiner och vi ar glada, har hittat en backpacker for natten som ligger i Green point, ett trevligt omrade. Imorgon vantar stranden, skont! Vi haller tummarna for sol och varme.
Tiden flyger forbi och vi har redan avverkat 17 dagar av var resan, vi har hunnit sa mycket och fatt se sa mycket. Jag gillar backpackerlivet! Har rest genom Swaziland, Mozambique, Krugerparken (dar vi sag fyra av the big five, elefant, buffel, noshorning och lejon, nagon leopard fick vi aldrig se.) akte vidare mot Blyde river canyon nature resurve och fick se fantastiska vyer, en lang bilresa ner mot Durban igen och en natt som spenderades i Durban, i ett inte allt for trevligt omrade, men vi ar hela och mar bra! 

Allt ar sa overkligt. Sa hejda till Ryan idag, det var med tarar i ogonen, men samtidigt forstar jag inte fullt ut att vi inte kommer ses pa mer an tva mander. Langdistansforhallande har kommer jag. Saknar honom redan, men njuter ocksa av kvalitets tid med Lina, tjejsnack, javisst!! 

Allt gott vanner. Har var en kort uppdatering. Men vi har det bra och njuter av semester, synd bara att tiden gar sa fort. Ta hand om er och varandra, och tills vi hors igen.
Love M.  

Amazing!

Vill ge ett livstecken! Sitter vid ett segt internet sa kommer bara skriva nagra rader!
  Sitter just nu pa ett internetcafe utanfor Krugerparken. Haft en fantastiskt start pa resan, resan som gatt genom Swaziland och Mozambique. Allt har gatt bra och vi mar jatte bra! Jag kan bara tala for mig sjalv men jag ar ganska sa saker pa att mina tva resekamrater haller med mig. Vi ar nu spanda och forvantansfulla pa Krugerparken som vi intar imorgon, vi haller tummarna for "the big five".

Fortsatt be och ha oss i era tankar nar vi fortsatter var resa. Tanker pa er dar hemma, det ar inte langt kvar tills jag kommer hem. Vi ses snart vanner. Mer uppdatering nar vi kommer till Kapstaden, aker dit den 17e!

Tills vi hors igen
Love M.
RSS 2.0