Collect moments.

Emotions.

Jag har alltid varit en känslo-människa, och idag är det något jag är tacksam för. Genom åren har jag sett det som en dålig sak pga. olika saker, delvis att jag gråtit mycket, något som i tonåren inte ses som starkt, snarare tvärtom. Idag tycker jag det är skönt att gråta och jag är glad att jag kan visa känslor, och även få ur mig dem.

Jag har emellanåt så mycket känslor som bubblat, så mycket empati för människors glädje och sorg. Tårar kan börja rinna lite när som, så fort jag blir rörd. Jag inser att detta är något Gud lagt i mig, något han kommer använda i sin plan för mitt liv.

Våga visa känslor! Och vad gör det om mascaran skulle rinna lite ibland?!

Love, M.

Ryan, du är min man!

Photo shoot.

Fick fota goa Natha och Inya som precis förlovat sig. Vi hade en fin och rolig stund alla fyra. Det kanske ser varmt ut, men det var kallt även om solen sken. Vi hittade lite lä bakom ett rött plank!

Här kommer några smakprov från dagens fotografering!

Love

God is everything.

Listen to your body.

Efter utbrändheten i höstas så har jag kommit till många insikter, det sägs ju att man blir starkare (visare?) av prövningar. Det viktigaste är att jag nu mer försöker lyssna på min kropp. Sedan vi flyttade till Jönköping och jag började plugga så har jag sovit jätte mycket. Kroppen har behövt det och det är något jag prioriterat. Jag är rädd för stress (under längre perioder, lite stress mår man bra av!) och jag är livrädd att gå tillbaka till att bli utbränd, det är något jag inte önskar någon.
Det är en lång väg tillbaka, men jag är på väg. Men jag försöker lyssna på kroppen, för visst säger den till mer än man tror, kanske först nu jag lägger märket till de små signalerna.

Jag är tacksam att jag har en förstående man som låter mig ta en en sovstund när jag behöver.
Det finns fortfarande stress, vissa saker som är jobbiga men vi ser ett slut på den stress. Äntligen!!

Blessings!

Herren är min starkhet.

Jobb intervju och plugg.

En ganska skön dag ändå.
Jobb intervjun imorse kändes jätte bra! Sedan har jag ägnat mesta delen av dagen åk mina nya (o)vänner, bakterierna, virusen och parasiterna.
Saker och ting börjar sjunka in. Dock inte alla detaljer med immunsystemet. Har drygt en vecka till tentan, så det ska gå!!!

Love


Dålig bild, men men.

My 24th birthday.

Spenderat dagen med min bästa vän och man. Blev lite shopping, lunch buffé och promenad i vinter-vår-solen.
En lugn och skön dag.
Vi firar mer när Ryan får sin första lön, woho!

Love

Birthday party!

En fin kväll!
Vi insåg att trots att vi är nya i stan har vi många fina vänner, gamla och nya. Tack för er!

Thank God!

Body pump!

Jag tror alla mina muskler i kroppen är i någon form av chock.
Jag var helt skakis och mörbultad när jag gick från gymet. Väl hemma, en lunch och sedan ett varmt bad som hjälpte musklerna lite!

Det kommer kännas imorgon! Men små steg...

Love

Ryan 25!

Idag fyller Ryan 25!
Grattis älskling!!

Du är det bästa som hänt mig,
Tack för att du finns vid min sida!
I love you!

Very true.

Change.

 

"There will always be a reason why you meet people.

Either you need them to change your life or

you're the one that will change theirs."

En orkidé som gjorde min dag!

Min man är den bästa!
Igår hade jag en dålig dag.
Då kommer han hem från jobbet med en jätte fin stor orkidé i en ännu sötare kruka. Det gjorde min dag.

Love

Varmt te och ett CV.

Idag har jag fått reda på att ett äldreboende här i närheten vill att jag ska komma på intervju.
Yes tänkte jag direkt. Då han sa att jag skulle ta med mitt CV blev jag mer orolig, jag har aldrig skrivit ett CV!
Men har ägnat eftermiddagen till detta, fått lite tips på nätet som hjälp. Även börjat skriva på ett personligt brev, vilket enligt mig är det svåraste. Det är så svårt att lyfta sig själv. Men det går framåt.. Jag lär mig mer och mer att tro på mig själv och att kunna se och erkänna mina bra sidor.
Vet ännu inte när intervjun blir, vi skulle höras av imorgon igen. Själva intervjun är inget jag är nervös över, jag kan bara vara mig själv!
Så, vänner håll tummarna att jag får mycket jobb framöver!!
 
Love
 

"We're all a part of God's body"

 
I need you, you need me.
We're all a part of God's body.
Stand with me, agree with me.
We're all a part of God's body.

It is his will, that every need be supplied.
You are important to me, I need you to survive.
You are important to me, I need you to survive.

I pray for you, You pray for me.
I love you, I need you to survive.
I won't harm you with words from my mouth.
I love you, I need you to survive.

It is his will, that every need be supplied.
You are important to me, I need you to survive.

Hur mår Z?

Jag sov väldigt dåligt inatt, en anledning var att jag hade mardrömmar om Zilungile. När jag nu på morgonen smsade henne så berättade hon att hon svimmat igår och blev inlagd på sjukhus. Hon var redan hemma igen. Men jag blir alltid orolig!!
De har ganska mycket pengar kvar av det vi alla skänkte, något de använder sparsamt. Z och hennes man är i en tuff situation då de blir utsparkade ur huset där de bor i slutet av mars. Varför vet ingen. Kvinnan de hyr av är speciell och har en dålig attityd, jag har själv träffat henne. De är mitt uppe i att leta efter någonstans att bo, något som ser ganska mörkt ut.
Lets pray!!
Alla denna stress gör inte gott för Zilungiles hälsa och var förmodligen anledningen till att hon svimmade och hamnade på sjukhus.

Vi hade föreläsningar om HIV/aids igår då vi pratade om virus. Då jag lär mig mer blir jag mer rädd för jag inser vilket dåligt skick min vän är i. She is alive cause of God's grace!

Be med oss för Z och hennes man!!

Love

Fredag eftermiddag.

3 years

Idag har jag och min man varit tillsammans i 3 år. ❤

Getting back on track.

Det är fortfarande jätte tungt och kroppen är så svag. Men idag var första gången på ett spinningpass på väldigt länge. Och spinning är min grej, så även om det var tungt så gav det mig energi, jag blev glad! Det är skönt att få börja svettas igen!! Kroppen och huvudet har saknat energin som träningen ger.
Tog bild på mig själv idag, vill kunna se framsteg, bara för mig själv!!

Love


Bild; från gymmet!

Mindmaps

Medicinsk mikrobiologi, visst är det en intressant kurs, bra saker att kunna! Men oj vad mycket!!!
Mycket nya namn, beteckningar osv. Idag satt jag och gjorde mindmaps på det vi gått igenom hittills, inget jag brukar göra, men känner att jag vill få lite översikt på alla bakterier. Kanske lär jag mig av mindmaps? Det återstår att se.
Kollade precis på två gamla tentor vi har tillgång till, hjälp?! Det är fyra veckor kvar, så håll tummarna. Tills dess är det jag, bakterier och ett och annat virus. (Lite parasiter och svampar finns med på något hörn!)

Blessings!

Coffeeplant and fresh milk.

Igår hittade jag en söt liten kaffeplanta på Ica, den står nu och pryder vårt kök!

Igår kom min man, the farmer hem med 4 liter färsk komjölk.

Love

Ny vägg!

Vi har sedan vi flyttade in suttit och tittat på Hong kong varje gång vi ätit en måltid. En fototapet som inte riktigt var min stil. Igår var vi båda lediga och vi körde till rusta, där vi hittade fina (billiga!!) tapeter. Gårdagens nöje.
Varje gång vi kan fixa eller köpa något litet till lägenheten blir jag glad. Det blir mer och mer som vi (jag) vill ha det!!

Näsa projekt blir headboard till sängen som Ryan ska bygga. Och sedan när vi har pengar, framkalla mycket kort och få upp på väggen. För väggarna är nu ganska tomma!

Love
Fru Bahlmann

RSS 2.0