Kapstaden!!

Vilket flyt vi har! Kapstaden har ar vi nu! Allt gick jatte bra med flyg, andra biljett, fixa boende och ta oss in till kapstaden, allt gick pa en timme. Har nu varit och atit en mycket sen lunch eller tidig supper, Italiensk mat. Solen skiner och vi ar glada, har hittat en backpacker for natten som ligger i Green point, ett trevligt omrade. Imorgon vantar stranden, skont! Vi haller tummarna for sol och varme.
Tiden flyger forbi och vi har redan avverkat 17 dagar av var resan, vi har hunnit sa mycket och fatt se sa mycket. Jag gillar backpackerlivet! Har rest genom Swaziland, Mozambique, Krugerparken (dar vi sag fyra av the big five, elefant, buffel, noshorning och lejon, nagon leopard fick vi aldrig se.) akte vidare mot Blyde river canyon nature resurve och fick se fantastiska vyer, en lang bilresa ner mot Durban igen och en natt som spenderades i Durban, i ett inte allt for trevligt omrade, men vi ar hela och mar bra! 

Allt ar sa overkligt. Sa hejda till Ryan idag, det var med tarar i ogonen, men samtidigt forstar jag inte fullt ut att vi inte kommer ses pa mer an tva mander. Langdistansforhallande har kommer jag. Saknar honom redan, men njuter ocksa av kvalitets tid med Lina, tjejsnack, javisst!! 

Allt gott vanner. Har var en kort uppdatering. Men vi har det bra och njuter av semester, synd bara att tiden gar sa fort. Ta hand om er och varandra, och tills vi hors igen.
Love M.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0