Nobody is perfect.

Nobody, neither am I.
Alla gör vi misstag, säger något utan att tänka efter kanske. Och visst säger man att man ska lära sig av sina misstag, men ibland är det svårt. Jag tycker jag kan göra saker om och om igen även fast jag vet att det fel. Hur ska man verkligen lära sig?
We all make misstakes.
Som Ryan sa; - Om du skulle varit perfekt skulle du redan varit i himlen.
Vilket är sant. Jag kan försöka om och om och om igen, men misslyckas alltid. Jag är människa. Den enda som är perfekt är Gud, och det är också dit vi ska vända oss efter misstag. Be om förlåtelse och ta emot kärleken som vi får utan att förtjäna den.

Tänk om alla relationer var sådana. Vilken dröm! Men vi alla är människor, vi gör alla misstag. Jag hoppas vi kan försöka se förbi våra fel och brister, fokusera på det positiva och att förlåta.

Love
Maja



Kommentarer
felicia

fin blogg! :)

2012-01-25 @ 17:07:29
URL: http://feliciasj.blogg.se/
Julia

Vill du tjäna pengar på din blogg? Gör som jag, kolla in min blogg och läs mer, det är superlätt och jätteroligt! :) kram

2012-01-25 @ 17:47:08
URL: http://stylebyjulia.devote.se
Andrea

åh, jobbigt att vara ifrån någon så länge, jag vet precis hur det känns... Men man klarar det, och det blir ju desto roligare att ses sen igen :)

2012-01-25 @ 17:52:57
URL: http://andreahansson.se
MELA's handgjorda smycken

Hej, mitt namn är MELA och jag driver en hobbyverksamhet i min blogg. Designar egna smycken som jag säljer till bra priser och alltid fri frakt.

Du är varmt välkommen att kika in och beställa något fint till dig själv eller någon annan. Kram /MELA (:

2012-01-25 @ 17:53:33
URL: http://melas.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0