Barnen aker "hem"

Det ar fantastiskt att fa vara med, se och uppleva barnens gladje och uppspelthet den dagen da de ska aka "hem". Vissa till biologiska foraldrar eller till fosterforaldrar. Igar akte fyra syskon som varit har en langre tid, den yngst ar kanske tre ar och den aldsta ar 14, vilken imponerande fosterfamilj som tar fyra soskon i de aldrarna! Aven idag akte en liten kille pa 3 ar hem. Det innebar att det kommer nya barn, sa fort en sang blir ledig kommer det ett nytt barn.. Idag kom en ny liten tjej pa bara nagra veckor! Sa sot!

Jag har glomt beratta om vara tva "supper in the volunteer house" med flickorna som ar mellan 6-12. Att fa mer tid mer farre av barnen ar jatte vardefullt och det marks tydligt att det ar en jatte stor grej for barnen. Manga kort blev det da kameran akte fram. En harlig kommentar fran en tjej som heter Sisi efter att hon fatt se en bild pa sig sjalv, "Iam so beautiful". Jag blev helt varm i hjartat, "yes YOU are!!". Nar vi till sist bad for och med dem var det manga som sa "I wanna thank God that we could come here to the volunteer house". Det har pratas mycket om kvallen/arna har. Pa fredag ar det killarnas tur. Det blir kul, killarna ar sa roliga!!

For er som ar intresserade sa har vi en ny ratta eller kanske till och med rattor. En vet vi sakert bor i koket, mer gift behovs!! Aven sett tva moss har i huset. Lite intressant info for er hemma i Sverige kanske, eller kanske inte...

Ta hand om er och om varandra
Guds valsignelse.
Love M.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0