Vaknar av ett skrik

Att vaka en tisdagsmorgon av ett skrik och "det är en råtta i köket!!!" är spännande. Jag springer snabbt in till köket,
- vart är råttan?
- dääääär (en halv meter från mig!)
varpå jag skriker till och springer därifrån, hoppar upp på köksbänken och tittar! Råttan har ätit av giftet och orkar inte längre förflytta sig, men den är vid liv. Alla barnen från toddler school står och tittar med spänning, Rebecka tar råttan i en påse och gör slut på den utomhus. puh. En råtta mindre. 
  Just nu precis fick jag se min första orm. De andra volontärerna springer in i huset, "en orm!!!" vi springer ut och där står en publik och en aunti med en träpåk. De säger att ormen är giftig och jag hör dem nämna blackmamba. (tror dock inte det var den då jag tror den är större.) Personalen här på POR är jätte rädda för ormar och de mördar brutalt ormen... Nog med djur för idag..

En liten uppdatering. Jag var hos läkaren igår, fick en ny tid hos en specialist i Port Shepstone imorgon, vi får då se vad som sägs om de hittar vad som är fel med mig. Vi ber och håller tummarna! Imorgon är det också en gemenskaps dag, vi, all personal är indelade i lag och ska tävla mot varandra i lätta frågor då barnen tittar på. Jag hoppas jag mår okej och att jag orkar vara med!!

Nu är det snart dags för bibelstudium. Tummen upp för det!! 

Tills vi hörs igen
Love M.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0