Onsdag

Jag är så trött.. Det känns som om jag skulle kunna sova mig genom livet. Blev alltså ingen tävling för mig idag. Hade en tid hos en specialist vid halv tre i Port Shepstone som ligger 15-20 minuter från Margate. Hon sa i princip samma som den andra doktorn jag varit hos. Jag fick lite mediciner som ska hjälpa min kropp att repa sig och att göra immunförsvaret starkare igen, ska tillbaka om tre veckor och om jag inte är bättre då måste något göras. Hon sa att det kan ta 6 månader att anpassa sig till detta annorlunda klimat här. 6 månader!!! Jag är snart snart halvtid, då måste jag ju stanna längre än sista januari.... Vi tar en sak i taget.

Ikväll ska vi fira svensk jul. Ja, med allt vad det innebär. Glögg, knäck&kola, mjuk pepparkaka, svensk julmusik. Det är med vår cell grupp som vi har varje onsdag. Det är vi volontärer, några sydafrikanska ungdomar, Ross & Anna (som har bibelstudium för oss), Maria (vår "chef"), AnnaKarin ( En svensk som jobbar här på POR, också varit volontär), sedan är det ett gift par och några till. En härlig blandning av människor. Det ska firas bl.a för att Ross och Anna inte är här över jul och de vill ha en jul tillsammans. Jag ser fram emot kvällen även om jag är väldigt trött. 

Lite övrig info. Vi har ännu en död råtta i köket. vi vet dock inte var, vi letar men finner ingen. Det luktar nu död råtta överallt. (luktar som bebisbajs) Men om man ska se det positivt så fungerar råttgiftet och råttorna börjar nu dö i huset. Tummen upp! Hellre döda än levande. Och ormen vi såg igår var tydligen bara en helt ofarlig vädligt vanlig "house snake". 

Tills vi hörs igen
Love M.    



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0