Outreach

Bifogar här ett brev som gäller en outreach vi ska göra. Vi behöver samla in pengar och detta brev har gått till olika församlingar hemma i Sverige, jag lägger upp det här i fall någon privatperson vill skänka pengar. Om ni vill så kontakta mig på [email protected]


"Hej.
Den 25 december planerar vi att göra en outreach, vi kommer att åka till en Community här i närheten för att dela ut julklappar till barnen. Vi vill göra något för andra behövande då barnen här på Place of Restoration får mycket uppmärksamhet kring jul i form av donationer från företag och liknande. Byn vi ska åka till heter Kwa-Nositha, i talspråk bara Nositha. Nositha ligger 10km från Margate och har 400-500 hushåll med ca 4000 invånare.  Människorna i Nositha lever under enkla förhållanden utan el och vatten. En vanlig månadsinkomst ligger på ca R500 vilket är ungefär detsamma i kronor. Marken ägs av byns chef som har stort inflytande. Många är utan utbildning och möjligheterna till ett bättre liv är mycket begränsade. Det är så mycket som 50 % i Nositha som är HIV positiva och stor del av dessa är just nu döende i AIDS.

Det finns ca 500 barn i åldern upp till 12 år där vi har valt att sätta vår gräns för att det ska vara rimligt. De paketen vi ska dela ut kommer att kosta 25-30kr/paket och kommer innehålla kritor, målarblock, godis. Ett innehåll som passar alla åldrar och både tjejer och killar. Vi kommer att försöka göra det under strukturerande former då vi kommer hålla till i deras Community hall.
  Att göra något sådant här kräver som ni alla förstår pengar, ju mer vi samlar in desto mer kan vi ge. Att få vara med och ge till människor som behöver är ovärderligt.

 ”Då skall konungen svara dem: Amen säger jag er:
Allt vad ni har gjort för en av dessa mina minsta bröder, det har ni också gjort mot mig.”
Matt 25:40

Ett stort tack och Guds rika välsignelse.
Maja Fast  




Tack för visat intresse! 
Tills vi hörs igen.
Love M.       



Kommentarer
TOMAS QWARFORDT

DET ÄR INTE DOM FRISKA SOM BEHÖVER LÄKARE. UTAN DOM SJUKA. VI HAR SAMMA 1 KROPPP 2. ANDE 3 . HOPP 4. HERRE 5. TRO. 6. DOP. 7. GUD. VI UPPLEVER ENHETEN GENOM 1. GEMENSKAP MED ANDRA TROENDE- FÖRSAMLINGEN ! 2. GUDS ANDE, SOM GÖR GEMENSKAPEN LEVANDE OCH AKTIV ! 3. DEN UNDERBARA FRAMTID SOM VI ÄR UTVALDA TILL. 4. KRISTUS, SOM VI ALLA TILLHÖR. 5. VÅR TOTALA ÖVERLÅTELSE TILL KRISTUS. 6. DOPETS OFFENTLIGA BEKÄNNELSE TILL KRISTUS. 7. GUD. VÅR FAR SOM HAR OMSORG OM OSS I EVIGHET GA DET VÄLDIGT BRA G.V.D. !

2009-12-11 @ 17:00:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0