Pa benen och internet fungerar

"Det ar inte problemet som ar problemet.
Det ar din attityd till problemet som ar problemet."

Som sagt, internet fungerar lite nar det vill och har nu inte fungerat sedan i torsdags. Inte mycket har hant sedan sist da jag mest vilat for att komma pa benen igen. Det har varit en omtumlande vecka, minst sagt. Mycket somn, mycket hemlangtan, mycket tankar har hunnits tankas och manga bocker har hunnits lasas. Nu nar jag mar battre igen vill jag inte alls aka hem, jag vill borja jobba igen och slippa sitta inne i vart hus dagarna i anda!

Idag har vi en ledig dag. Nu snart bar det av till en lokal frisor for att bli lite mer av en afrikans lady, vi ar nagra stycken som ska gora flator i vart har. Det ar jatte billigt sa verkligen vart ett forsok. Senare ikvall ska vi ut och ata, detta fora att Anne Mieke imorgon aker tillbaka till Holland.

Igar kvall var vi pa ett ungdomsmote i en kyrka inte langt harifran, sa harligt. Folk ar sa oppna och folk ar verkligen tacksamma for att vi kommer anda fran Sverige for att jobba med barn sm behover hjalp. Det ar ocksa skont att veta att det ar sa manga som ber for oss har nere, och aven dar hemma. Det behovs verkligen!! I ett sant lage kanner man sig uppskattad och att det man gor ar meningsfullt.
 
Sqourf, varan ratta ar nu dod. (forhoppningsvis utomhus) Men nar ett husdjur forsvinner far vi snabbt ett nytt. Vi tror att det bor djur i taket och da ar det formodligen dussise (vet inte hur det stavas), sota djur som ser ut som stora stora marsvin. Det klattrar i trad och ater blad. Problemet ar att det tar sig in i taket och forstor huset. Men alltid vill man inte veta vad som finns inuti huset, da hade jag formodligen inte klarat att bo har!!

Hoppas ni mar bra hemma i Sverige. har gar vi och vantar pa varmare tider. Varen ar har med sitt regn och sin blast.
Tills vi hors igen
Love M.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0