Med apor utanfor fonstret

Med apor utanfor fonstret och med stora spindlar i huset borjar det nu verkligen kannas som Afrika. Forst nu nar allt borjar lagga sig borjar man lagga market till sma saker som ocksa ar en stor skillnad i jamforelse med Sverige. 
  Jag hoppas i helgen pa att fa mota the big five, det ar naligen sa at i helgen blir det saffari! Vi ar fyra tjejer som aker ivag over helgen. Vi ska aven besoka en Zulu by kanske ocksa aka och kolla pa flodhastar. Jag hoppas pa manga djur och manga bra foton! 

Jag befinner mig i Kwazulu Natal vilket ar ett stort omrade som inefattar Durban och Margate, det stracker sig aven en bit innat land. Kwazulu Natal de det omrade i landet dar det sker mest valdtakter och dar det finns mest HIV positiva manniskor. 25% av befolkningen har ar positiva och i en del fattiga omraden ar det sa mycket som 70% av kvinnorna mellan 20-35 som ar HIV positiva. Hemska siffror. Kunskapen om HIV och AIDS ar lag. Presidenten har i SA hade for ett tag sen sex med en kvinna som han visste var HIV positiv, men hans ord var "jag kan ju bara ta en varm dusch efter sa blir jag inte smittad". Rykten gar aven att om man har sex med ett litet barn eller en oskuld blir man inte smittad?botad mot HIV/AIDS. Manniskor med hog stallning sager saker som sedan hela byn tror pa.  

Jag gillar den Sydafrikanska vintern, det ar i varme som svensk sommar men dock ar det kallt i husen da de inte har nagon varme har. Jag staller mig fragan hur jag ska klara den Sydafrikanska sommren? 


"Mina barn, lat oss inte alska med tomma ord
utan med handling och sanning."
Forsta Johannesbrevet 3:18

Tills vi hors igen
Love M.


Kommentarer
Adam

Hej Maja. Du verka trivas när jag läser alla inlägg. Du vet att du saknas här hemma. Hälsa aporna från mig

2009-08-07 @ 11:30:54
Bella

Hej älskling! Låter som om du har det fantastiskt. Självklart blir det kamp om ditt blonda hår:)! Jag tänker mycket på dej o vilken fin insats du faktiskt gör där nere. Du är BRA Maja, min lilla piraya! Hälsa flodhästarna från mej. KÄRLEK

2009-08-09 @ 18:37:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0