Förvirrande.

Precis fått sms från "Z" som idag varit hos sin doktor. Både Z och jag är förvirrade då doktorn sagt att de tabletter han tidigare sagt att hon behövde ta inte längre kan ta. Anledningen är att hon är i sista stadiet av sjukdomen och av behandlingen. Biverkningarna av de tabletterna är många och svåra, vilket kan innebära döden för Z. Det är för riskabelt då om hon blir jätte sjuk finna det ingen återvändo. Hennes doktor hade föreslagit behandlingen, men efter att ha pratat med sina kollegor bestämde de att det är för riskabelt.
En tid är bokad för hjärtoperation nästa år, hon vet inte när. Tills dess behöver ta några droppar för att hjälpa hjärtat sluta pumpa så mycket vatten. Detta är något jag kan hjälpa henne med! Även en speciell kräm för hennes hy som i nuläget inte är bra.
Något som även är viktigt är att hjälpa henne och hennes man med mat. Bra och nyttig mat är bland det viktigaste för att kunna fortsätta leva. Då varken Z eller hennes man jobbar, är detta svårt. Jag ska träffa Z någon dag i veckan när hon mår bättre. Vi fortsätter att be, älska och uppmuntra henne att kämpa.
Tack igen för allt ert stöd!


Love
Maja



Kommentarer
Pelle

Tack Maja för den insats du gör för en annan människa!! Du kommer att bli hågkommen för det.

2012-10-15 @ 14:38:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0